Mindenki örökké feszes és ragyogó bőrt szeretne, amiben ráadásul folyamatosan jól érzi magát. Jó hír: a szépségnek igenis van titka, de a Bemer most egy lépéssel közelebb került a megfejtéséhez.

Korábban már írtam a betegségemről, a Gaucher-kórról, valamint a Bemernek (is) köszönhető csodás állapot javulásomról. Most engedd meg, hogy ennek a nem mindennapi készüléknek egy másik, a beauty oldaláról osszak meg néhány gondolatot.

Mint arról bizonyára te is értesültél, nemrég megjelent a Bemer legújabb verziója, a Premium-Set Evo. Természetesen a Bemer technológia maga nem változott, ám a készülék kapott egy faceliftet, tulajdonságai és hatásai sokkal gazdagabbak lettek. Emellett megjelent egy külön megvásárolható kiegészítő is, a Bemer Beauty-Pack Evo. Kíváncsi vagy, hogy ez mit takar pontosan? Tarts velem, és ismerd meg a különböző modulokat!

A ragyogó bőrért: B.Light Clear Evo

Bizonyára veled is előfordult már, hogy éppen a tükörben vizsgáltad magad, és nem igazán voltál megelégedve azzal, amit látsz. A bőröd kissé fakóbb volt a kelleténél, kevésbé volt feszes, a legapróbb pattanásokat pedig hatalmas kráterként aposztrofáltad magadban.

Most is érzed a gyomrodban a feszültséget, amikor erre a pillanatra gondolsz? Nos, akkor van egy jó hírem, soha többé nem kell hasonlót átélned. A B.Light Clear Evo rendszeres használatával ugyanis bőröd gyönyörűbb lesz, mint eddig bármikor volt. A készülék ezen kiegészítője, alkalmazási modulja ugyanis magas hatékonyságú vörös fényt kombinál kék fotobiológiai fényjelzéssel. Ez a kombináció pedig elősegíti az energiadús kötések képződését a bőr- és kötőszöveti sejtjeiben.

Azaz a B.Light Clear Evo elsősorban rövidebb hullámhosszakat használva ideális a bőr felszíni kezelésére, például akné, valamint bőrgyulladás és bőrsérülés esetén. Így az alkalmazási modul napi használata – ami nagyon egyszerű és kényelmes – hozzájárulhat egy átfogóbb, ragyogó bőrképhez. Teljes mértékben krémek és vegyszerek nélkül.

A feszes bőrért: B.Light Restore Evo

Mindig zavartak még a legapróbb ráncok is az arcodon, de eddig fogalmad nem volt, hogy mit is kezdj velük? Magadra kentél mindenféle bőrfeszesítő kencét, de ezek a kozmetikumok csak kidobott pénznek bizonyultak, hatásuk pedig nem volt? Tudom miről beszélsz! Manapság rengeteg idejekorán öregedésnek indult arcot látni, aminek oka egyrészt az egészségtelen életmód, de felelős érte a rossz levegő és a sok stressz is. A Bemernek ugyanakkor erre az állapotra is van hatékony válasza, mégpedig a B.Light Restore Evo.

A kezelőegység a rendkívül hatékony vörös fényt kombinálja az infravörös fénnyel, így jótékony hatásai behatolnak a bőr mélyebb rétegeibe és az alá is. Használata rendkívül egyszerű: kényelmesen a bőrhöz kell tartani az applikátort, és élvezni annak működését. Mindeközben érdemes észben tartani, hogy ami jó érzés, az bizony jól is néz ki. A B.Light Restore Evo segíthet csökkenteni a ráncokat és a finom vonalakat – továbbá az izmokra és az ízületekre is pozitív hatással van. Az infravörös fény ráadásul a szem számára nem látható, így az infravörös fény diódáinak világítása sem okoz látásproblémákat.

A teljes test kényelméért: B.Body Evo

S hogy mi a helyzet akkor, ha a fenti problémák megoldásán már túl vagy? Nos, elérkezik az ideje annak, hogy teljes nyugalommal hátra dőlj, és elhidd, jó kezekben vagy. A Bemer ugyanis képes volt megoldást nyújtani számodra, így az egészséged és szépséged terén is már csak a szintentartásra van szükséged.

El sem hinnéd, de a Bemer ebben is tud neked segíteni. A B.Body Evo napi kétszer 8 perces használatával nyugtató hatású élvezetté válik a kezelés a teljes tested számára, a szó legszorosabb értelmében. A modul kiváló minőségű, könnyen letörölhető és fertőtleníthető mikroszálas anyagból készült, kidolgozása egyszerűen tökéletes. A puha habmag pedig azt biztosítja számodra, hogy szinte azonnal jól érezhesd magad az új B.Body Evón, helyezkedj el akár a kanapén, a fotelben vagy éppen egy nyugágyon.

Felkeltették az érdeklődésedet a Bemer moduljai, esetleg valamilyen elakadással küzdesz az életedben? Akkor itt az ideje, hogy segítséget kérj. Keress bátran a J.Rose Clinic elérhetőségein!

Rózsa Judit (Bemer Partner, J.Rose Clinic) | +36 (30) 989 3404 | judit@jrose.hu

Rólam

Üdvözöllek, Rózsa Judit vagyok, a J.Rose Clinic megálmodója!
Miben tudok segíteni Neked?

– Bemer eszközöket vásárolhatsz és bérelhetsz tőlem, és természetesen a programozást is a neked legmegfelelőbben alakítjuk ki.

– Life és Business coachként a vállalkozásodban, munkádban vagy akár az életed más területein az elakadásaidban segítek.

Rózsa Judit (Bemer Partner, J.Rose Clinic)