„Amiben hiszek, az nem egy tizenkettő egy tucat mágnesterápia, hanem német kutatások
alapján egy liechtensteini cég által kifejlesztett, csúcskategóriás technológia, mellyel bárki megismerheti a holnap orvosi eszközét.”

Rózsa Judit, a J. Rose Clinic megálmodója

Vállalkozóként az élet

Képzeld el, hogy vállalkozó vagy, és nincs időd és energiád felesleges dolgokkal foglalkozni. Állandó rohanásban vagy, sokszor már fáradtan ébredsz, alig van erőd felkelni. Folyamatosan kialvatlansággal küzdesz, gyakran az egész napod egy vergődés. De mit van mit tenni, folyamatosan menned kell előre. Ettől viszont folyamatosan stresszelsz, minden apróságra ráfeszülsz, a figyelmed elaprózódik, folyamatos koncentráció-zavarral küzdesz. A családod csak mint egy némafilm van jelen az életedben, próbálsz több időt tölteni velük, de a problémáikra nem figyelsz.

Velem is megtörtént, hogy elárasztott a munka, felborult az egyensúly, fenntarthatatlanná vált az aktuális életmódom/életvitelem/egészségügyi állapotom.

Persze tudjuk, hogy ez az életmód rossz, hosszú távon pedig még valami szövődménye is lehet. Szülőként/nagyszülőként viszont az örök életre vágyunk, vagy minimum arra, hogy még hosszú éveket tölthessünk el a szeretteink körében.

Amikor a megélhetés fontossága a család elé kúszik

Talán meglepő, de legtöbbünk számára ez a leírás nem csak a képzelet szüleménye. Sokan vannak ugyanis, akik a megélhetésüket előbbre helyezik a családjuknál, és elviselik az állandó hajtásból adódó testi és lelki kizsigerelést, ami egyenes út a kiégéshez, akár a fizikai, lelki összeomláshoz. Legtöbbször persze nincsenek tisztában azzal, hogy egészségügyi panaszaik az életvitelükre vezethetők vissza, így nem is tudnak megfelelő választ adni a bennük rejlő feszültségre.

A megfelelő eszköz a megfelelő hozzáállással párosítva

Amennyiben neked is ismerős a fenti helyzet, két dolgot osztanék meg veled.

Egy olyan eszközt, ami nekem az életemet változtatta meg: az egészségemben és a munkámban is radikális minőségjavulással ajándékozott meg. Ez az eszköz a BEMER orvostechnikai eszköz. A BEMER-terápia kortól és nemtől függetlenül kipróbálható és az előnyei is élvezhetők. Igénybevételéhez nincs szükség hosszú távú elköteleződésre, nincsenek utálatos apró betűk, csupán egy kis kalandvágy szükséges a kipróbálásához, az eredmény mindenképp garantált.

A másik fontos összetevő a J. Rose Clinic hozzáállásában a mindset.

Manapság egyre népszerűbbé válik a mindset, mely nem jelent mást, mint meggyőződéseink, értékeink, gondolataink, elvárásaink egyvelegét.

Életfilozófiát, szemléletmódot, hozzáállást, világképet, gondolkodásmódot.

A J. Rose Clinic pozitív szemléletet közvetít ügyfelei számára, mellyel ők bizonyítottan sokkal egészségesebbé válhatnak, valamint hosszabb élettartamra számíthatnak. Az optimista szemléletű emberek ugyanis előnyben részesítik az egészséges életmódot, odafigyelnek a helyes táplálkozásra és szívesen sportolnak is. Ez pedig garanciát jelent a hosszú távú kiegyensúlyozott és aktív életre.

Persze mindez elérhetetlen a megfelelő szakemberek segítsége nélkül. Éppen ezért a J. Rose Clinic kiemelt figyelmet fordít arra, hogy life és business coaching, valamint health coaching tapasztalatával az egészséges életmód elérését segítő, teljesen személyre szabott tudást adja át ügyfeleinek. Hogy az üzleti életben és a hétköznapok során is biztonsággal találjuk meg a helyünket, és éljünk meg minden pillanatot.

“Rózsa Judit rendkívül elhivatott a munkája iránt, látszik, hogy nagyon hisz benne. Már több mint egy hónapja használom a Bemert, de nem tudok semmilyen negatív tapasztalatról beszámolni, semmiben nem okozott a készülék csalódást.”

 

BELLE GÁBOR

De nézzük, hogy pontosan mi is a BEMER, és miért lesz jó pont neked?

A rövid válasz: mert hozzásegít az áhított hosszú és aktívélethez.A terápia olyan kezelések kiegészítésére lehet alkalmas, melyek a mikrokeringéseden javítanak. Ha mondjuk krónikus sebgyógyulási zavarral, az izomzat- és a csontrendszer krónikus degeneratív megbetegedéseinek egyikével vagy a krónikus anyagcserezavarral küzdesz, akkor érdemes egy esélyt adnod a BEMER-nek, melynek működése nem egy bűvészmutatványon alapul, azt német kutatások alapján egy liechtensteini egészségügyi vállalat fejlesztette ki. Konkrétabban: az eszköz pulzálást generál a hajszálerekben, ezzel serkenti a mikrokeringést, amitől a sejtek oxigénellátása javul, a kapilláris erek pedig kitágulnak. A salakanyagok gyorsabban kiválasztódnak, így a gyulladásos folyamat hamarabb gyógyul, a fájdalom csökken. Immunerősítő és méregtelenítő hatása révén kondicionálásra és közérzetjavításra is kiváló.

Vannak dolgok, amiket azonban érdemes figyelembe venni a BEMER használata előtt:

  • Az eszköz kipróbálása még nem jelent azonnali eredményeket és javulást, hiszen az egészségügyi problémák sem két nap alatt alakulnak ki. Szervezetünknek érdemes elég időt adnunk arra, hogy felvegye a kívánt ritmust és megfelelően regenerálódjon;
  • A BEMER sohasem az adott egészségügyi problémánkat szünteti meg, csupán annak megoldási folyamatát segíti elő. Az eszköz nem egy mágikus erő, hanem kiegészítő terápiaként a folyamatban lévő egyéb kezelések és gyógyszerek hatását fokozza.

Összességében a BEMER egy lehetőség arra, hogy megbízható keretek között és mindig ellenőrzött módon gyógyuljunk, illetve váljunk fiatalossá.A hosszú távú egészség alapja, maga a felelős gondolkodás, egy „túlélő” eszköz, megteremti az igényt és a garanciát a saját életünk minőségének javítására.

Nem csodálkoznék, ha ezek után elgondolkodtál volna azon, hogy talán neked is a segítségedre volna a BEMER terápia, esetleg már meg is fogalmazódott benned az igény arra, hogy élj a lehetőséggel. Ugyanakkor azt is megértem, ha további információkra van szükséged a terápia alkalmazását illetően!

Bármelyik is legyen igaz rád, jelentkezz be mihamarabb online személyes konzultációmra, hogy minden fontos, az egészségeddel kapcsolatos kérdésedre választ kaphass, illetve hasznos információkhoz juthass a BEMER terápiával kapcsolatban! Hiszen a Bemerre neked is szükséged van!

„2017 ben Édesanyám szeme folyamatosan romlani kezdett egy rutinnak számító műtétet követően. A diagnózis makuladegeneráció és trombózis volt. A professzor minden hónapban az injekció után felhívta a figyelmemet arra , hogy az erek állapota nem megfelelő. A családomban sajnos a felmenőim között sok volt a hasonló probléma, és tudtam, hogy a visszér a lábamon sem véletlen. Már több éve is nézegettem, mi lenne az, amivel az ereimet karban tudnám tartani, hiszen a napi sportra idő hiányában esélyem sem volt. Juditot még évekkel ezelőtt egy közös munkahelyen ismertem meg. Mikor a facebookon megláttam, hogy érterápiáról beszél Judit, azonnal felhívtam, hogy mi ez a készülék. 

Tudtam, hogy Judit egy nagyon sokoldalú egyéniség, aki még alapos is. Már másnap kocsiba ültem és  meglátogattam. Mindent  elmagyarázott, és nagyon sok támogatást kaptam tőle az érterápiát illetően. Tisztában voltam azzal, hogy Judit megbízható forrás, és a  gépet azonnal megrendeltem.  Azóta mindnyájan használjuk naponta a Bemert. Anyukám szeme nem romlott tovább, és a havi injekciókat is elhagyhatta! Már ez önmagában egy óriási dolog számunkra. Energikusabbak lettünk, jobban bírjuk a terheket, és nagy biztonságot jelent az egészségünk megtartásában a Bemer használata. Ezzel az igaz történetemmel remélem, hozzájárulok ahhoz, hogy az  egészségük javításában bízzanak a Bemer gépben és ezzel együtt Judit támogatásában!”

 

 

KASSA CSILLA