Minden amatőr és profi sportoló életében eljön az a pont, ahonnan úgy érzi, már nem tud tovább fejlődni. Sokan ilyenkor tiltott szerekhez nyúlnak, pedig van ennél sokkal jobb megoldás is a test további teljesítményfokozására: a Bemer.

„Mint többszörös éremszerző a paralimpiai játékokon és háromszoros világbajnok, nem csak a kemény és fegyelmezett edzéseket tartom döntőnek a sikerhez. Testünk regenerálódása az edzések vagy versenyek között szintén alapvető feltétele a sporteredményeknek” – vallja Denise Schindler.

A parakerékpáros világbajnoknő szerint ahhoz, hogy a teste optimálisan regenerálódhasson állandóan elkíséri őt a Bemer fizikai érterápia, melyet a versenyeken és az edzéseken is alkalmaz. „A siker pedig bizonyítja, hogy igazam van” – állítja.

Bizonyára nem árulok el nagy titkot azzal, ha Denise Schindler példája alapján is azt mondom, hogy a Bemer nem csak a lelki, de a fizikai állapotodon is hatékonyan javít. A készülék „hatóanyaga” egy hang tartományba eső jel, ami nem avatkozik bele a sejt működésébe, ám rengeteg területen nyújt segítséget. Többek között ezeket érezheted a saját bőrödön:

  • a mikrokeringésed javul;
  • erősödik a jóléted;
  • javul az érrendszered állapota;
  • gyorsabban regenerálódsz;
  • a teljesítőképességed fokozódik;
  • a stresszt könnyebben küzdöd le.

A Bemert ráadásul az életed szinte minden területén hasznosítani tudod, és ami a legfontosabb, rendszeres használatával magadra szánhatsz egy kis időt. Ám a készülék nemcsak a hétköznapokban fejti ki pozitív hatásait, a sport területén is jótékony szerepet játszik.

A Bemer termékei folyamatosan az amatőr és a profi sportolók mellett állnak, segítségükkel fokozható a teljesítmény, jelentős mértékben javul az edzésen nyújtott forma. A Bemer képes stimulálni a legkisebb erek vérellátását, számos élettani folyamatban játszik markáns szerepet.

Csak hogy egyet említsek: a készülék használata hatékonyan segíti az érrendszer transzportját, vagyis pozitív hatással van a szervezetünk oxigénellátására. Márpedig egy sportolónak mire van óriási szüksége? Bizony, a megfelelő állapotban lévő izmaira. Ám megfelelő vér és oxigén ellátottság nélkül ezek nem állnak rendelkezésre, sőt a magára hagyott szervezet következtében izmaink olyanná válnak, mint egy zacskó tej. Nem tudják betölteni eredeti funkciójukat, teljesen erőtlenné, ernyedtté és petyhüdtté válnak. Márpedig egy sportoló így maximum csak az árnyéka lehet önmagának, az addigi eredményei pedig köddé válhatnak.

Nem így történik viszont, ha az amatőr vagy profi sportolók (hiszen a Bemert a két csoport tagjai egyaránt használhatják) aktív használói a készüléknek. Ezzel nem csak hogy elérhetővé és fenntarthatóvá válik a csúcsformájuk, de az egészségüket is olyan szintre emelhetik, amiről addig csak álmodni mertek. Ráadásul a Bemer használható akár a fitness termekben is, az edzés kiegészítéseként. A készülék ugyanis a fizikai és szellemi kitartást, a jobb kondíciót segíti, amivel nem csak az edzés lehet magasabb minőségű, de a sportolók nagyobb eséllyel pályázhatnak a legfényesebb éremre is. Persze érdemes tisztában lenni azzal, hogy pusztán a Bemertől nem leszünk Usain Bolt szintű futók, úszóként Hosszú Katinkák, míg focistaként Kylian Mbappék!

A Bemer „csupán” egy hűséges társat jelent a sportolók életében. Használata nem minősül teljesítményfokozó készítménynek (értsd nem doppingszer), túladagolni nem lehet, biztonságos és kényelmes, nincs szükség kórházi körülményekre a használatához, így egy kezelés akár az otthonunkban is kivitelezhető. A Bemer gépek használatát ráadásul bárki megtanulhatja, és önállóan elvégezheti a számára megfelelő kezelést.

Te is aktívan sportolsz és felkeltette az érdeklődésedet a Bemer, esetleg valamilyen elakadással küzdesz az életedben? Akkor itt az ideje, hogy segítséget kérj. Keress bátran a J.Rose Clinic elérhetőségein!

Rózsa Judit (Bemer Partner, J.Rose Clinic) | +36 (30) 989 3404 | judit@jrose.hu

Tags: ,