Számomra egy szervezetépítő üzleti közösség jelentette a megoldást egy igen nehéz helyzetre, ami nélkül ma nem lennék az, aki vagyok.

A koronavírus-járvány miatt – elsősorban a home office és home schooling hatására – kicsit tanácstalanná váltam, aktívan kerestem a bezártság elleni megoldást. Tudtam, hogy a saját hajamnál fogva kell kihúznom magam a gödörből, és abban is biztos voltam, hogy nem a villamosiparban szeretnék tovább tevékenykedni. Ebben az állapotban találtam rá az Ivan Misner amerikai üzletember által megálmodott üzleti hálózatépítő szervezetre, a BNI-ra. Egy üzleti közösségre, melyben olyan vállalkozókra leltem, akikkel egy nyelvet beszélünk, akiknek a segítségével kinyílt számomra a világ. A NetworKings csoportban rengeteg terület képviselője van jelen, akik egyaránt komoly szakmai tapasztalattal és kapcsolatrendszerrel rendelkeznek. Utóbbit ráadásul szívesen meg is mozgatják a társaikért, hisz végeredményben erről szól a BNI.

A szervezettel kapcsolódásomnak köszönhetően új barátságokat köthettem, a közösség így egy nagyon fontos megtartó és motiváló erőt hozott létre az életemben. Eredendően az egészség témakörébe tartozó tevékenységgel váltam BNI taggá, ennek köszönhetően kötöttek össze egy pécsi hölggyel, aki bemutatta nekem a Bemert. Innentől kezdve az életem 180 fokos fordulatot vett, a második évemet pedig már konkrétan Bemer partnerként kezdtem el, hisz összességében nem csak egy befogadó és támogató közösség teljes értékű tagjává válhattam, de még egy új szakmát is nyertem. A Bemer-vállalkozásomat pedig a BNI-nak köszönhetően a nulláról tudtam felépíteni úgy, hogy ma már Bemer Group Leader is lehetek.

Az új szakmai utam mellett a BNI közösség tagjaként csoportvezetői feladatokat is kaptam, amik segítettek abban, hogy bizalmat és elismerést ébresszek másokban a saját személyem iránt. Ez abban is segített, hogy visszataláljak a korábbi vezetői énemhez és a tanuláshoz. Az önismeret terén ugyanis rengeteget fejlődtem, amit a BNI kiváló és nagyon felkészült coachainak köszönhetek. Akik nélkül ma nem lehetnék az, aki vagyok, és nem indultam volna el a segítői pályámon. Eszközeiket és módszereiket felhasználva, life és business coachként az enneagram és asszertív kommunikációs ismeretek birtokában, a ThetaHealing alapjaival felvértezve ugyanis ma már mások útját támogatom.

Hisz női vállalkozóként voltam már fent és lent, többször kellett mindent újrakezdenem. Mozaik nagycsaládos anyaként, nagymamaként pedig pontosan látom az ebben rejlő nehézségeket, mint ahogyan azt is, hogy a gyerekek és unokák mekkora erőt és támogatást képesek adni. Ez a háttér pedig elengedhetetlen, hiszen mint tudjuk az értékesítésben először saját magunkat kell eladnunk, nem a termékünket. Ez pedig a családom és a BNI nélkül nem valósulhatna meg.

Úgy érzed elakadtál az életedben, vagy nem segített a problémádon semmilyen terápia, amit eddig kipróbáltál? A legkorszerűbb, csúcstechnológiás eszközökkel segítelek és mentálisan is helyrehozzuk magabiztosságodat, komfortérzetedet. Keress bátran a J.Rose Clinic elérhetőségein!

Rózsa Judit (Bemer Partner, J.Rose Clinic) +36 (30) 989 3404 judit@jrose.hu