Minden reggeled úgy kezdődik, hogy legszívesebben azonnal visszafeküdnél még aludni? Fáradt és kimerült vagy, semmihez sincs kedved? Egy 53 éves vállalkozó is így járt, amíg rá nem talált a Bemerre.

Egy újabb sikertörténetet hoztam most nektek. Nagyon hálás vagyok, amikor megosztjátok velem a valós tapasztalataitokat, hogy ezzel másokat is hozzásegíthessünk a Bemer áldásos hatásaihoz. Alább Nagy Ádám történetét olvashatjátok:

„Nagy Ádám, 53 éves vállalkozóként szeretnék megosztani egy rövid, ám annál fontosabb tapasztalatot veletek. Hosszú ideje küzdöttem a fáradtság és a kimerültség tüneteivel, ami rendkívül megterhelte mindennapi tevékenységeimet. Azonban, szerencsére egy készüléket találtam, ami megváltoztatta az életemet: a Bemert. Miután kipróbáltam a Bemer-készüléket, amely a keringést javítja, lenyűgözve tapasztaltam, hogy milyen jelentős változást hozott az életemben. Az energia- és vitalitásszintem megugrott, és a fáradtság érzése lassan elkezdett halványulni. Ez rendkívül nagy segítséget jelentett mind a munkám során, mind pedig a mindennapi teendőim ellátásában.

De nem csak én, hanem a feleségem, Brigitta is felfedezte a berendezés áldásos hatásait. Ő is észrevette a fáradtság csökkenését és az általános jó közérzet fokozódását. A készülék rendkívül egyszerű használni, és mindennapjaink részévé vált, hogy energizálja és erősítse testünket. Az általam és feleségem által megtapasztalt pozitív hatások alapján szívből ajánlom a Bemert minden olyan embernek, aki hasonló problémákkal küzd, és szeretné javítani a keringését. Az eszköz nemcsak energizáló hatással bír, hanem erősíti az immunrendszert is, ami hosszú távon érvédő hatással jár.
 Bízom benne, hogy tapasztalataim mások számára is inspirációt jelentenek, és segíthetnek megtalálni a megoldást a fáradtság és kimerültség elleni harcban. A Bemer-készülékkel ismét megtaláltam az életörömöt és a teljesítőképességemet, és bátran állíthatom, hogy ez az egyik legjobb döntés volt az egészségemért tett utamon.

De nemcsak a Bemer készülék tapasztalataimról szeretnék szót ejteni, hanem Rózsa Judit szerepéről is.

Ő a jrose.hu alapítója, és egy igazi szívvel-lélekkel dolgozó vállalkozó. Mindig kedves és segítőkész, és mindig választ adott a kérdéseinkre, legyenek azok üzleti vagy személyes jellegűek. Már jó pár éve ismerem Juditot, és láttam a fejlődését vállalkozóként, és emberként egyaránt, Nagyra értékelem a szakmai útmutatásait, pozitív, megoldás centrikus hozzáállását. Ha Bemer, akkor J. Rose Clinic. Szívből ajánlom Juditot és a Bemer terápiát is mindenkinek, aki keresik a megfelelő utat a fáradtság és kimerültség leküzdéséhez.

Üdvözlettel,
 Nagy Ádám”

Rólam

Üdvözöllek, Rózsa Judit vagyok, a J.Rose Clinic megálmodója!
Miben tudok segíteni Neked?

Bemer eszközöket vásárolhatsz és bérelhetsz tőlem, és természetesen a programozást is a neked legmegfelelőbben alakítjuk ki.

Life és Business coachként a vállalkozásodban, munkádban vagy akár az életed más területein az elakadásaidban segítek.

Rózsa Judit (Bemer Group Leader, J.Rose Clinic)

Szeretnél azonnal értesülni a J. Rose Clinic aktualitásairól, esetleg nagyobb hangsúlyt fektetni a testi-lelki egészségedre, vagy a jelenlegi elakadásaidat szeretnéd áthidalni? Akkor ne felejts el feliratkozni a hírlevelemre!