„A saját felelősségünk, hogy megtaláljuk azt, ami nekünk a legjobb.”

– Rózsa Judit, a J. Rose Clinic alapítója

Bizonyára Te is érzed,

hogy szükséged van a rendszeres énidőre, amikor a külvilágot teljesen kizárhatod és csak a belsőd hangjaira, a tested legapróbb rezdülésire kell odafigyelned. Amikor csak te vagy és a saját értékeid és gondolataid állnak a fókuszodban, és van időd arra, hogy formáld a gondolkodásmódodat, az életfilozófiádat, a szemléletmódodat, esetleg változtass a dolgokhoz való hozzáállásodon, a világképeden. Amikor megszületik a vágy benned arra, hogy egy kis befelé fordulás segítségével feltöltődj, az aktuális energiaszintedet megemeld. Hisz az énidőtől nem csak a tested, hanem a lelked is gyógyul, bizonyítottan sokkal pozitívabb és egészségesebb leszel tőle. Így a szükséges dinamizmus birtokában hagyhatod a hátad mögött a mindennapok kihívásait.

Ebben pedig ki is lenne a legjobb partnered,

ha nem a J. Rose Clinic? Ahol naprakész tudás birtokában nyújtok hatékony segítséget számodra abban, hogy a lehető legtovább megőrizhesd az egészséged. Ahol a Life és Business tanácsadásom mellett a Bemer terápiát is kipróbálhatod, illetve Bemer készülék bérlési szolgáltatást is igénybe vehetsz. Ahol minőségi táplálékkiegészítőket biztosítok számodra, melyekkel pótolhatod a szervezeted legfontosabb tápanyagait. Mindezeken felül pedig márkafüggetlen és minőségi kozmetikumok segítségével nyújtok segítséget neked abban, hogy bőröd egészséges, megjelenésed pedig ápolt és szép legyen.

Ez azonban nem minden!

A J.Rose Clinic ugyanis a fenti lehetőségek igénybevétele után sem engedi el teljesen a kezed. Nem csupán elindítalak egy kiegyensúlyozott és egészséges élet felé, de el is kísérlek az odáig vezető úton. Ezt segítendő létrehoztam neked egy hírlevelet, amiben a J.Rose Clinic-kel és velem kapcsolatos legfontosabb információk mellett az általam ajánlott és szervezett aktuális eseményekről, valamint az egészségmegőrzést segítő legfrissebb blogcikkeimről is értesülhetsz. Tarts velem, hogy minél több értékes pillanatot élhessünk át együtt!

Amennyiben feliratkozol a hírlevelemre,

úgy azonnal a tiéd lehet a J.Rose Clinic brand első, Boldogság című e-könyve! S hogy miért lehet hatalmas ajándék ez számodra? Mert a kizárólag az oldalamon, elektronikus formában elérhető kötetben nem csak azt árulom el neked, hogy mi kell az életeddel való állandó elégedettséghez, hogyan teremthetsz teljes békét magad körül, hanem megismerheted az egészséges emberi működés legnagyobb gátjait és azok megoldási módját is. Ezen felül kifejtem neked, miért nem jelent önzőséget, ha naponta foglalkozol a testi és lelki egészségeddel. Tarts velem, hogy minél több értékes pillanatot élhessünk át együtt!