Ha lovas vagy, bizonyára te is meg szeretnél adni mindent a lovadnak, hogy mindig a legjobb formáját mutathassa. Hát miért ne a Bemer Horse-Setet választanád?

„A lovak nem hazudnak. Ők aztán nem rejtik véka alá érzéseiket, minden ízükben őszinte lények. Ha félnek, tétováznak, behódolnak, megvadulnak vagy éppen nyugodtak és magabiztosak – higgyék el, mindeme érzéseket átélik, és persze jóval többet is.” – Chris Irwin, kanadai lovas szakember

Lovasként bizonyára te is egyetértesz azzal, hogy az ember és a ló közötti kapcsolat egyáltalán nem hétköznapi, az valami sokkal magasabb szintű dolog, mint azt egy laikus gondolná. Ezt a kapcsolatot mélyítheti el még jobban egy különleges eszköz.

A Bemer Horse-Setet profi lovasok segítségével fejlesztettek ki a lovak számára, így optimális alkalmazási modulokat és okos részleteket, egyszerű kezelést és maximális minőséget biztosít a felhasználók számára. A lovak és lovasok ezért egyaránt imádják, ez pedig már önmagában garantálja a sikert. S hogy ehhez mi járul még hozzá?

A Bemer Horse-Set legfontosabb tulajdonságai

  • Intuitív módon és egyszerűen kezelhető készülék;
  • Beépített akkumulátorral és vezérlőkészülékkel van felszerelve;
  • Kábelmentesen lehet használni, így helytakarékos;
  • Könnyen tisztítható;
  • A legtöbb lómérethez beállítható;
  • Saját kis táskájába könnyedén összecsomagolható és szállítható;
  • A gépet a gyógyászati termékekre vonatkozó szabványok szerint fejlesztették és gyártották.

Utóbbi miatt állatorvosok és lovak rehabilitációs központjaiban nélkülözhetetlen eszköz, de ideális esetben a lovardákban is megtalálhatók. Ám ha komolyan gondolod a lótartást, akkor elengedhetetlen, hogy legyen saját Bemer Horse-Set-ed (is), hogy biztosítani tudd a készülék mindennapi használatát. Ami ráadásul nagyon egyszerű, azt szinte bárki meg tudja tanulni.

A Bemer Horse-Set összesen 3 intenzitással használható

  • Egy stresszoldó, nyugtató módban, melyet célszerű edzés vagy verseny után alkalmazni, esetleg akkor, ha az állatot szállítani kell, illetve műtét előtt áll;
  • Egy mindennapi prevenciós módban;
  • Egy, az állatot maximális szinten energizáló módban, melyet leginkább edzés vagy verseny előtt érdemes alkalmazni, illetve sérülés, műtét után helyi kezelésként is ezt az intenzitást használjuk.

BEMER 3 lépés

Mit kell tudni még a Bemer Horse-Setről?

A készülék egy lótakaróból, két praktikus, mosható betétekkel rendelkező kamásliból, valamint további intelligens részletekből áll. A lótakaró ideális nagy felületen történő alkalmazásra. A Bemer Horse-Set csapatát erősíti a két kamásli, mely az akku és a vezérlőkészülék integrált kombinációjával rendelkezik, jobb és bal oldalon, elöl és hátul is alkalmazható. Erősebb, koncentráltabb jelmezőt hoznak létre a helyi alkalmazáshoz. A Bemer Horse-Set-et egy praktikus hordtáska, egy puha leszárító takaró és a két vezérlőkészülék egyidejű töltéséhez Y-elosztóval ellátott töltőkészülék teszi teljessé. Egy nemzetközi adapterkészletet is tartalmaz.

A Bemer Horse-Set használatáról döntésed előtt érdemes lehet elolvasnod egy profi lovas véleményét. Josch Löhden Európa-bajnok lovas naponta 8-12 lovat lovagol meg az edzőistállójában. Ő személy szerint az elszánt, gyors és mégis óvatos lovakat szereti, ilyenek a kedvencei. Ám tisztában van azzal, hogy a lovak időnként nagyon idegesek, érzékenyek és merevek tudnak lenni. A Bemer Horse-Set alkalmazásával ugyanakkor az ilyen tulajdonsággal bíró állatok kicserélődnek: szabadabbak, rugalmasabbak, nyugodtabbak lesznek, sokkal jobban koncentrálnak a lovasukra. Rágcsálnak, lazítanak, érezni lehet rajtuk, hogy milyen szépen mennek. Ha pedig a lovak boldogok, a lovas is az lesz.

Vagy fusd át Carina Spack, Bemer nagykövet visszajelzését a Bemer Horse-Set és a Bemer Human-Set használatával töltött első hónapjairól: „A Bemer segít nekem és a lovamnak a mindennapokban. A lovamon kezdtem el a terápiát, és erős pozitív változást vettem észre a regenerációban és az elengedésben, ami sokkal lovagolhatóbbá tette őt. Aztán fogtam az emberi készletet, és nem akarok többet lemaradni róla. Kordában tartom a térdem és a hátproblémáimat, amit más terápiával nem tudok. Nem is akarok lemondani egyikről sem, és csak ajánlani tudom.”

Tudom, hogy lovasként mindig előbb gondolsz kedvenc lovaidra, mint magadra.
Ám itt az ideje, hogy ezen változtass, hiszen a lovaknál tapasztalt pozitív hatások átültethetők a te szervezetedre is. Ehhez csak az kell, hogy meglepd magadat is egy Bemer Premium-Set Evóval, mert megérdemled! Ráadásul a lovad és közted lévő összhang így tökéletesebb lehet!