Tévedés, hogy a Bemerrel csak és kizárólag főállásban lehet vagy érdemes foglalkozni. Persze az sem titok, hogy a legjobb eredményeket – más munkákhoz hasonlóan – azok érik el, akik idejük nagy részében ezzel foglalkoznak, de kezdésnek az sem rossz, ha mellékállásként próbálod ki.

A legtöbb munkához hasonlóan idővel úgyis rájössz, hogy ez a te utad vagy sem. Ráadásul rengeteg olyan foglalkozás van, ahol kiegészítő tevékenységként is kitűnő döntés lehet a Bemer bevonása, mert segítségével további bevételekre lehet szert tenni.

Még mielőtt ezekre rátérnék, teljesen jogos a kérdés, hogy mi is pontosan az a Bemer. A Bemer egy betűszó, ezért is írjuk helyesen így: BEMER. A Bio-Electro-Magnetic-Energy-Regulation (magyarul: bio-elektromágneses-energia-reguláció) szavak kezdőbetűiből áll össze. A módszer valójában egy svájci fejlesztésű, innovatív fizikai érterápia, mely javítja a mikrocirkulációt, ezáltal elősegíti a sejtek oxigénnel és tápanyagokkal ellátását. A megfelelő véráramlás alapvető fontosságú az egészségünk szempontjából, és ez a terápia segít optimalizálni a szervezet ezen területének működését.

Ha ennél is többet szeretnél megtudni a módszerről, ajánlom figyelmedbe egyik korábbi posztomat A Gaucher-kór és én: így lettem úrra a betegségen arról, hogyan fedeztem fel én a Bemert és milyen hatásokat tapasztaltam saját magamon.

A Bemer végeredményben azonban nemcsak a fizikai és mentális teljesítmény javulásához vezethet, de idővel akár jövedelmező üzleti lehetőség is lehet. Vagyis túl azon, hogy egyszerre javíthatod saját magad és hozzátartozóid egészségi állapotát, még extra bevételre is szert tehetsz. Ennek több módja is létezik.

Kezelés

Vannak olyan szakmák, ahol az alapszolgáltatás mellett remekül megférhet a Bemer-terápia. Ezek közé tartoznak például a személyi edzők, akik akár sportolás előtt és után is ügyfeleik figyelmébe ajánlhatják: edzés előtt a teljesítmény növeléséhez, utána a regenerációt megkönnyítő kezelést. Ugyanez vonatkozik a masszőrökre, a kozmetikusokra, akiknél még plusz időt sem kíván, de lehet akár önálló kezelés is, és például a manuálterapeutákra, akiknek kiváló lehetőséget jelenthet a saját szolgáltatásuk kiegészítéseként is.

Ez a többlet szolgáltatás nemcsak hatékonyabbá teszi az alaptevékenységet, hanem némi pluszbevételt is biztosíthat. Egyben egy nagyszerű direkt marketingeszköz is, hiszen segítségével az érdeklődők megismerhetik és kipróbálhatják a terápiát.

Fontos, hogy ha a vendég érdeklődését sikerült felkelteni, mindenképpen szánj – akár velem együtt is – egy külön alkalmat a készülék és a módszer részletes bemutatására.

Bérbeadás

Tapasztalataim szerint tízből kilenc bérlőből idővel vásárló lesz. A gyakorlatban ugyanis nem te vagy én győzzük meg őket a Bemer beszerzéséről, hanem maga az eszköz bizonyítja hasznosságát és nélkülözhetetlenségét, és ezért megveszik. De maradjunk a bérbeadásnál: túl azon, hogy az egyik leghatékonyabb marketingeszköz, jelentős és kiszámítható módon képes növelni a havi bevételeket. Egy-egy eszköz megvásárlása, majd rendszeres bérbeadása olyan befektetési lehetőség, ami ritkán jön szembe az emberrel. A Bemer ára megfelelő kihasználtság mellett akár már fél év alatt is megtérülhet, míg például az ingatlanok esetében jelenleg a várható megtérülési idő hozzávetőleg 7-10 év.

Értékesítés

Tekintettel arra, hogy egy magas árkategóriájú termékről van szó, a jutalék is kiemelkedő akár már egyetlen gép eladását követően is. Emellett a jutalék százaléka arányosan növekszik, ahogy egyre több berendezést értékesítesz. Személyes tapasztalatom alapján ez az egyik kulcsfontosságú tényező: az egységnyi munkával elért jutalék az összes MLM-rendszer közül itt a legmagasabb.

Hálózatépítés

Amennyiben felvállalod, hogy szponzorként együttműködsz néhány partnerrel, az általuk realizált eladásokból is jelentős jutalékra számíthatsz. Vagyis a Bemer később a jutalékon keresztül honorálni fogja a kezdeti betanítást és tanácsadást. Idővel aztán minél sikeresebbek lesznek és minél többet értékesítenek, és ők maguk is minél nagyobb hálózatot építenek, annál magasabb jutalékra számíthatsz.

Már az első vezetői szinten, ahol még csak húsz partnerrel dolgozol, akár a jövedelmed fele is származhat a csapatodból. Magasabb szinteken ez az arány akár 75 százalékra is emelkedhet. Ez rendkívüli stabilitást biztosít, mivel minél nagyobb a csapatod, annál valószínűbb, hogy mindig van valaki, aki értékesít, így pedig csapatod munkája akkor is vezetői jutalékot biztosít számodra, ha éppen beteg vagy, elutazol vagy egyéb élethelyzet miatt nem tudsz dolgozni.

Ez egy rendkívül hálás feladat. Sehol máshol nem tapasztaltam meg, hogy mennyi hálás ember vesz körül, ügyfelek és partnerek. És rájöttem, hogy a legtöbbet úgy tudok segíteni, ha mutatok egy utat jelentős plusz bevételhez is, ami lehetőséget ad, hogy egyúttal az egészségükért is a lehető legtöbbet tehessék.

Ha te is látsz lehetőséget a Bemerben akár főállásban, akár kiegészítő tevékenységként, keress meg! Biztos vagyok abban, hogy közösen kitaláljuk a számodra ideális megoldást!

Tags: , ,