Egy fiatal férfi biciklivel szenvedett balesetet, és a kézfejét teljesen összeroncsolta, darabokra törte. Több órás műtéttel összerakták, de hat hét alatt sem gyógyult, ezért újabb műtétet javasolt az orvos.

Ekkor került hozzám, elkezdtem keresni az okát, hogy miért gyógyul ilyen nehezen, és az általános egészségével kapcsolatos kérdések során előkerült, hogy cukorbeteg, akinek ráadásul lecsatolható inzulin adagoló pumpája van. Meg is volt az ok, amiért nem gyógyult a keze. Így a Bemert már nemcsak egy akut probléma kapcsán vetettük be, hanem a cukorbetegség kezelésére hosszú távon is.

Nem volt kérdés, hogy a bringás nemcsak bérli, hanem azonnal meg is vásárolta a Bemer Professional szettet. A kézfejét naponta többször a B.Spot intenzív applikátorral kezelte. Az első hónapban sem teljesen a gyári ajánlás szerint vezettük be a matrac használatot, hanem mindjárt egyedi programmal. Ezen kívül a hasnyálmirigy kezelésére a B.Pad-ot is bevetettük minden nap.

Az eredmény: nem kellett újra műteni a kezét, néhány hét alatt teljesen és jól forrtak össze a csontok. Ami legjobban megmelengette a szívem, amikor bevallotta, hogy a legrosszabb a lelki része volt a balesetnek, mert nősülni készült, de a munkáját (is) alig tudta ellátni törött kézzel, és nagyon félt, hogy hogyan fogja eltartani a családját, ha nem épül fel teljesen. A Bemer terápiának köszönhetően a nyári esküvőjére már felszabadultan mehetett, hogy immár semmi akadálya a családalapításnak.

Kérj bátran konzultációt, ha Te, vagy szeretted is hasonló helyzetbe került, és gyógyulj meg végre!
Rózsa Judit (Bemer Partner, J.Rose Clinic) +36  (30)  989 3404  judit@jrose.hu